Despre noi – Contabilitate

Cauti o firma de contabilitate in judetul Constanta? Iti putem oferi solutii complete de contabilitate – pentru firme locale sau chiar nationale. Ne dedicam in special firmelor care au activitate (si) in judetul Constanta sau in zonele invecinate. Activam la cele mai inalte standarde de calitate. Experienta noastra in servicii contabile – mai mult de 20 de ani – se combina cu dinamismul unei echipe tinere, gata mereu sa fie alaturi de clienti.

Oferim servicii contabile la preturi prietenoase si asiguram respectarea tuturor termenelor pentru intocmire si depunere declaratii. Firma de contabilitate cu sediul in Constanta desfasoara activitate in domeniul prestarilor de servicii contabilitate complete, inclusiv consultanta economico-financiara, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, planificare si organizare a partii de resurse umane. Echipa include specialisti in domeniul financiar contabil, precum si un psiholog in specialitatea resurse umane.

Directorul general al firmei de contabilitate din Constanta este expert contabil membru al C.E.C.C.A.R. si detine o vechime in specialitatea contabilitate de 32 ani consecutivi. Clientii se bucura de consultanta contabila oferita in mod gratuit, fara limite, atat la telefon, cat si prin email. Oricand clientii au nevoie de un sfat, le suntem alaturi. Oricand au controale din partea autoritatilor sau orice alte evenimente speciale, le suntem de asemenea alaturi, asigurand asistenta gratuita si suport profesional, participand astfel la minimalizarea impactului asupra activitatii economice. Cunoastem foarte bine legislatia, o respectam si ne asiguram ca informam clientii inclusiv pentru noutatile legislative. Oferim consultanta inclusiv in partea de planificare initiala a afacerii sau atunci cand se doreste extindere catre noi domenii ori schimbarea anumitor proceduri de lucru.

Servicii complete de contabilitate

Clientul preda actele o data pe luna si noi facem tot ceea ce este necesar pentru a indeplini cerintele legale in domeniul financiar – contabil. Putem de asemenea sa oferim servicii de contabilitate prin delegarea unui economist contabil senior ce mentine si realizeaza relatia cu firma in cauza. Orice IMM, indiferent de dimensiuni, va avea parte de servicii contabile exact asa cum este necesar activitatii. Stabilim impreuna modul de functionare a relatiei si negociem pachetul de servicii.

Va invitam sa intram in contact prin email sau la telefon!

Tel Contabilitate Constanta: 0341 457155 , 0724 579788
E-mail Contabilitate Constanta: contact @ contabilitate-constanta.net